Cadeaubon

Een Leuk Geschenk Om Te Krijgen Of Te Geven

Cadeaubon Online Kopen

Een cadeaubon is steeds een orgineel geschenk dat op prijs wordt gesteld door zowel nieuwe als bestaande klanten. Het ideale cadeau indien men niet weet met wat men de gelukkige zou kunnen plezieren. Cadeaubons zijn er steeds in alle prijsklassen en voor elke gelegenheid. U kan kiezen tussen een vast bedrag of een arrangement of verzorging.
Cadeaubons kan u 24/7 online bestellen en ontvangen via Bpost, onmiddellijk via email of u komt gewoon langs in onze winkel te Ninove. In onze winkel kan u betalen met cash, Bancontact, Visa & Mastercard. Online kan u betalen via Bancontact, Visa of Mastercard.

Cadeaubon bestellen

Onze cadeaubons zijn steeds 6 maanden geldig.

Mocht u het arrangement of de verzorging waarvoor u een cadeaubon heeft ontvangen u niet liggen, kan u ons steeds contacteren, wij kunnen de cadeaubon omzetten naar het initiële aankoopbedrag, zodat u deze kan gebruiken voor andere aankopen, verzorgingen of arrangmenten bij Beauty & Relax Utopia.

Een cadeaubon kan niet omgeruild worden voor geld & niet gebruikt worden om een andere cadeaubon mee aan te kopen.

Indien u in het bezit bent van een cadeaubon is het belangrijk rekening te houden met de vervaldatum.

Indien uw cadeaubon dreigt te vervallen en u kan niet meer tijdig bij ons geraken om deze bon op te nemen, kan de cadeaubon verlengd worden met een periode van 3 maand.

Om een cadeaubon te verlengen met 3 maand rekenen we een administratiekost aan van €10 per cadeaubon. Indien de bon echter meer dan 3 maanden vervallen is kunnen wij deze niet meer verlengen.

Cadeaubon verlengen

Let wel! Deze administratiekost is een vast bedrag ongeacht de waarde van de bon.