Gelaatsverzorging

Alle gelaatsverzorgingen zijn ook te reserveren als Duo-Behandeling.
Mini Gelaatsverzorging
30min.
€47
Weinig tijd maar toch graag een stralende huid? De mini gelaatsverzorging is wat je zoekt. Reiniging, Peeling, Vapozone, verwijderen zwarte puntjes, crème masker, afwerking met bijhorende dagcrème. Ook te verkrijgen in duo-verzorging.
Basis Gelaatsverzorging
60min.
€73
De klassieke gelaatsbehandeling: Reiniging, Peeling, Epilatie Wenkbrauwen, Vapozone, verwijderen zwarte puntjes, massage van gelaat/hals/décolleté, crème masker, afwerking met bijhorende dagcrème , Minerale dag make-up. Ook te verkrijgen in duo-verzorging.
EE-Detox Gelaatsverzorging
60min.
€85
Geef uw huid een BOOST. Ontgiftende en stimulerende gelaatsbehandeling: Reiniging, Peeling, Epilatie Wenkbrauwen, Vapozone, verwijderen zwarte puntjes, massage van gelaat/hals/décolleté, EE Detox masker met bloedsinaasappel, Serum Vitamine C Shot, afwerking met dagcrème, Minerale dag make-up. Ook te verkrijgen in duo-verzorging.
Intense Gelaatsverzorging
75min.
€96
Deze luxe-gelaatsverzorging gaat dieper op de huid inwerken door zijn specifieke maskers (Bamboe, Bosbessen, Honing, Chocolade, Muesli, Yuzu of Spirulina. Reiniging, Peeling, Epilatie Wenkbrauwen, Vapozone, verwijderen zwarte puntjes, massage van gelaat/hals/décolleté, Intense Bernard Cassière masker, Afwerking met bijhorende dagcrème, Rugmassage, Minerale dag make-up. Ook te verkrijgen in duo-verzorging.
TOPPERDiamant Gelaatsverzorging
90min.
€130
De meest exclusieve gelaatsverzorging. Bernard Cassière heeft voor deze ontwikkeling zijn meest ervaren researchteam ter beschikking gesteld, die zorgvuldig deze formules heeft ontwikkeld, door met de grootste zorg ingrediënten te selecteren. Deze producten zijn verrijkt met diamantpoeder en extract van witte parels om de kwaliteit en de glans van uw teint te verbeteren. Reiniging, massage van armen/schouders/handen, Peeling, Epilatie Wenkbrauwen, Vapozone, verwijderen zwarte puntjes, massage van gelaat/hals/décolleté, Diamant masker, Daimant oogmasker, afwerking met bijhorende dagcrème/serums/oogcreme, Minerale dag maquillage
AanraderOogcontour Verzorging
30min.
€47
Ontdek de Bernard Cassière behandeling voor de oogomtrek op basis van korenbloem. Een doeltreffende verzorging om tekenen van vermoeidheid en veroudering tegen te gaan en om te genieten van een moment van ontspanning…
Verven Wimpers
15min.
€19
Lichte kleur wimpers? Geef uw wimpers een extra touch met deze kleurbehandeling.
Verven Wenkbrauwen
15min.
€19
Lichte kleur wenkbrauwen? Geef uw wenkbrauwen een extra touch met deze kleurbehandeling.


Wij werken exclusief met de natuurlijke producten van Bernard Cassière!