Lichaamsverzorging

Lichaamspeeling
€35
Lichaamsscrub om de dode huidcellen te verwijderen, ideaal voor de aanvang van jouw zonvakantie voor een mooie bruine teint.
Vanille-Monoï lichaamsverzorging
€65
Droom weg in Polynesië dankzij de extracten van vanille & de monoï recht uitTahiti… In duo-behandeling mogelijk.
NieuwGroene Thee lichaamsverzorging
€70
Reis mee naar Azië dankzij het extract van groene thee gekend om zijn beschermende en energetiserende krachten… In duo-behandeling mogelijk.
NieuwHoning lichaamsverzorging
€85
Wentel u in zachtheid, zoals in een cocon, dankzij deze verzorging op basis van herstellende honing… In duo-behandeling mogelijk.
Cosmetische Cocktails lichaamsverzorging
€75
Deze behandeling bestaat uit exotische en fruitige producten die het gevoel van welzijn verhogen dankzij de stimulatie van al uw zintuigen. Maak uw keuze uit Pina Colada, Mojito of Cosmopolitan! In duo-behandeling mogelijk.
Tribal Lichaamsverzorging
€85
Kom nieuwe sensaties ontdekken met oeroude Afrikaanse, Mexicaanse of Polynesische recepten op basis van plantaardige actieve bestanddelen. Deze behandelingen zorgen voor pure ontspanning en brengen u in evenwicht met de natuur. In duo-behandeling mogelijk.
AanraderLichte benen pakking
€55
Last van zware benen? Ontdek deze drainerende behandeling op basis van extract van wasabi & gember, ideaal voor lichte & mooie benen.
Afslanking Ideaal Silhout
€65
De vorming van cellulitis is een multifactorieel probleem waartegen Bernard Cassière een aanvalsprogramma heeft ontwikkeld in verschillende fases & met natuurlijke producten.
Kuur Ideaal Silhout (5 beh.) + 1 thuisproduct
€325
Kuur Ideaal Silhout (10 beh.) + 2 thuisproducten
€625

Ook te reserveren als Duo-Behandeling.